NOTIS PENANGGUHAN OPERASI SEMPENA CUTI HARI RAYA AIDILFITRI 2016

Adalah dimaklumkan bahawa operasi PTS Media Group Sdn. Bhd. dan anak-anak syarikatnya termasuk PTS Publications & Distributors Sdn. Bhd., PTS Edar Sdn. Bhd. dan PTS Bookcafe Sdn. Bhd. akan ditangguhkan bermula dari 2 hingga 10 Julai 2016 sempena cuti Hari Raya Puasa.

Operasi kami akan bersambung semula pada 11 Julai 2016 (Isnin).

Selamat menyambut Hari Raya Puasa 2016 daripada kami di PTS.

Iklan Koleksi Buku dan Peraduan Teka Judul Buku PTS Tersiar di Johor BIZ

oleh Roziyah Mahamad pada 15 Oct 2010

Selain memaparkan iklan di media cetak dan media eletronik, PTS mengambil langkah meletakkan iklan buku-buku keluaran PTS melalui risalah yang diedarkan secara percuma.

Siaran Iklan peraduan Teka Judul Buku PTS serta buku-buku terkini terbitan disiarkan dalam risalah Johor BIZ yang diedarkan di sekitar negeri Johor.

Risalah yang diterbitkan oleh Global Aksara Communication Sdn. Bhd ini diedarkan secara percuma bagi memberi maklumat kepada penduduk sekitar Johor tentang maklumat perniagaan.

Selain memaparkan iklan di media cetak dan media eletronik, PTS mengambil langkah meletakkan iklan buku-buku keluaran PTS serta peraduan Teka Judul Buku PTS dia risalah yang diedarkan secara percuma.

Risalah ini juga disisipkan dalam akhbar tempatan seluruh Johor.

Melalui iklan buku-buku serta peraduan teka judul buku PTS ini, penduduk sekitar Johor mendapat maklumat mengenai buku-buku serta tawaran menarik yang disediakan oleh PTS.