Aku Mahu Seoul Sister
oleh Ain Maisarah, Rashiela Nurain


Versi Cetak

RM15

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM
Format: Paperback
Saiz: 7.5 x 5

ISBN-13: 978-967-2040-10-1

Tarikh Terbit: 27 Apr 2017

Jumlah Muka Surat: 240


Versi eBook

Belum Terbit


SPM sudah melabuhkan tirai. Kini masanya mengetahui keputusan yang mendebarkan! Antara Farah Aryani dan Shazarina, dua sekawan itu sama-sama cemerlang. Namun Anugerah Bintang Sri Bangsar iaitu gelaran pelajar cemerlang hanya dikhususkan khas buat seorang! Menerima penajaan penuh ke pengajian tinggi, sebentuk kerongsang emas serta pakej percutian untuk dua orang ke Seoul, Korea.

Maka, masing-masing mendambakan ganjaran yang begitu lumayan, hingga sanggup berbuat apa sahaja! Di Korea nanti, pelbagai perancangan memori manis mahu dicipta bersama. Menggantungkan anak mangga yang tertulis nama FaraIna di Menara Namsan. Selfie di Taman Yeouido dengan latar belakang bunga sakura. Boleh berjalan-jalan di Gangnam bagi melihat sendiri lokasi artis K-Pop ‘dikilangkan’!

Paling bahagia, ia akan jadi percutian dua sahabat sehati sejiwa ke luar negara bersama-sama! Namun segala-galanya hancur berkecai. Rupa-rupanya ada satu pembohongan berlaku antara mereka. Sakitnya hati apabila diri dikhianati! Lebih menggemparkan... saat bertengkar dan terpisah, salah seorangnya telah menjadi mangsa jenayah terbesar di Korea! Siapakah yang terluka, Farah ataupun Ina? Adakah masih ada peluang untuk mereka memperbaiki perhubungan?

Hayati kisah pengorbanan terbesar dalam Aku Mahu Seoul Sister. Sediakan tisu sebelum membaca ya!

Buku Berkaitan


Berita

Penulis Novel Remaja- Aman Wan dan Rashiela Nurain di Times Bookfair, Kota Kinabalu Disember Ini
ditulis oleh Asri Yussof

KOTA KINABALU: Times Bookfair yang akan berlangsung bermula pada 30 November hingga 10 Disember... Selanjutnya»


Errata