Aku Mahu Super Bodyguard
oleh Ain Maisarah, Aman Wan


Versi Cetak

RM15

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 17
Format: Paperback
Saiz: 5 x 7.5

ISBN-13: 978-967-0411-84-2

Tarikh Terbit: 29 Apr 2016

Jumlah Muka Surat: 240


Versi eBook

Belum Terbit


Kejadian ragut berlaku di Sekolah Sri Bangsar! Ada pelajar sudah menjadi mangsa, sampai tercalar muka! Afiqah si Juara Taekwondo langsung tidak risau... kekuatannya tentu mampu mengalahkan peragut yang datang menyerang. Sekali tumbuk, pasti melayang!

Pada masa yang sama... kumpulan pelajar paling popular iaitu The Wannababes mula ketakutan. Bagaimana sekiranya diri menjadi mangsa? Bimbang beg berjenama mahal akan dicuri oleh perompak durjana! Takutnya jika diragut dan diheret motosikal, nanti kulit mulus laksana model boleh dirobek-robek terkena jalan tar! Paling sadis, rambut yang cantik berseri akan ditarik oleh peragut yang tidak kenal erti simpati. Memang ngeri, ia sesuatu yang mesti dihalang dari awal lagi!

Maka The Wannababes membuat keputusan, memerlukan seorang pengawal peribadi. Pengawal itu mestilah mempunyai ciri-ciri istimewa yang tersendiri! Boleh menjaga keselamatan, boleh sentiasa ada di sisi bagi memenuhi setiap permintaan. Paling penting, populariti The Wannababes tentu meningkat kerana kini setaraf bintang-bintang Hollywood yang mampu mengupah bodyguard. 

Adakah The Wannababes bakal menemui super bodyguard yang dikehendaki? Bacalah novel ini, tetapi hati-hati jangan sampai novel ini diragut pencuri!