Hero Takut Zombie
oleh Ain Maisarah, Azanil Fitri


Versi Cetak

RM16

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 18
Format: Trade Book

ISBN-13: 978-967-0411-10-1

Tarikh Terbit: 27 Apr 2012

Jumlah Muka Surat: 240


Versi eBook

Belum Terbit


SPM sudah hampir, Sekolah Sri Bangsar bercadang untuk mengadakan kem motivasi selama dua hari satu malam untuk bakal calon SPM. The Wannababes yang baru pulang dari kem sorak di Universiti Selatan Malaysia sekali lagi terpaksa menyertai aktiviti tersebut selepas dipaksa oleh Cikgu Amnah, si Harimau Sri Bangsar. Cikgu Aziz pula dilantik sebagai pembantu Cikgu Amnah dan ditugaskan menjaga keselamatan para peserta kem.

Kem motivasi yang pada mulanya berjalan dengan lancar akhirnya menjadi huru-hara apabila makanan para peserta telah diracun oleh Agensi B1N1 yang ingin mensabotaj Cikgu Aziz. Akibatnya para peserta bertukar menjadi zombie kecuali Cikgu Aziz, Fasha, Shasha dan Diana kerana tidak memakan makanan tersebut.

Kini mereka berempat bersatu membawa misi untuk memulihkan semula peserta-peserta yang telah menjadi zombie. The Wannababes yang terkenal dengan gediknya, berpeluang untuk beraksi sebagai superhero. Berjayakah mereka untuk melawan zombii-zombie Sri Bangsar seterusnya memulihkan semula seperti sedia kala? Semuanya terjawab dalam Siri Hero Sri Bangsar : Hero Takut Zombie.

Bab 1 

Bab 2 

Bab 3 

Bab 4 

Bab 5 

Bab 6 

Bab 7 

Bab 8 

Bab 9 

Bab 10 

Bab 11 

Bab 12