Pocong Asrama Lawan Banduan Penjara
oleh Ain Maisarah, Hanafi Hamid


Versi Cetak

RM10

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 12
Format: Paperback
Saiz: 7.5 x 5

ISBN-13: 978-967-2040-24-8

Tarikh Terbit: 12 Sep 2017

Jumlah Muka Surat: 128


Versi eBook

Belum Terbit


Berita terkini: Dua orang banduan terkenal baru melarikan diri dari Penjara Pantai Cetek. Mereka lebih dikenali dengan nama samseng Ngah Fadhil dan Botak Cun. Kedua-duanya amat berbahaya, disabitkan kesalahan menceroboh dan mencuri menggunakan senjata api. Kini suspek disyaki berada di sekitar Lembah Klang. Orang ramai dinasihatkan supaya berhati-hati dan segera melaporkan kepada polis jika terlihat aktiviti yang mencurigakan

Dua banduan dalam pelarian, akhirnya melepaskan lelah di hadapan pagar asrama SMK Jaya Setapak. Melihat hanya ada seorang pengawal yang bertugas, mereka segera memecah masuk ke dalam demi mendapatkan perlindungan. Bolehlah tumpang tidur, makan-makan dan merompak barang berharga.

Namun tanpa disangka, asrama yang dimasuki itu sememangnya lagenda. Sering disebut-sebut bahawa ada pocong yang menjaga! Maka bermulalah pengalaman ngeri dua banduan, mandi di bilik air pun ditutup buka lampu bagai bermain cak-cak. Pergi ke sinki... segala tempat penuh darah merah!

Malah lebih menakutkan apabila si pocong benar-benar menjelma. Bukan satu, dua atau tiga... tetapi enam kesemuanya!
Antara banduan penjara yang kejam berlawan dengan pocong asrama yang seram... siapa akan menang? Ikuti kisah ini, jangan baca malam-malam!

Buku Berkaitan


Berita


Errata