Senangnya Memasak Mi, Mihun & Kuetiau (Edisi Kedua)
oleh Chef Hanieliza


Versi Cetak

RM6.50

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 7.50
Format: Paperback
Saiz: 5.5"x 8.5"

ISBN-13: 978-967-411-231-8

Tarikh Terbit: 14 Mar 2014

Jumlah Muka Surat: 64


Versi eBook

RM 5.90

Format: EPUB / PDF
e-ISBN: 978-967-411-243-1
Tarikh Terbit: 18 Aug 2014


Buku resipi Senangnya Memasak Mi, Mihun & Kuetiau ini menghidangkan 23 resipi mi, mihun & kuetiau dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.

1.  Mihun Ladna

2.  Mihun Siam

3.  Kuetiau Daging

4.  Mi Gulung

5.  Mi Hongkong

6.  Mi Lidi Goreng

7.  Yi Mi Berkuah

8.  Mi Bandung

9.  Mi Calong

10.Mi Goreng Mamak

11. Mi Hailam

12. Mi Jawa

13. Mi Kari

14. Mi Padprik

15. Mi Segera Goreng

16. Mi Soto

17. Mi Suah Sup

18. Mi Udang

19. Mihun Bakso

20. Mihun Goreng

21. Mihun Goreng Cili Api

22. Mihun Singapura

23. Mihun Sup Ayam

24. Mihun Sup Utara

25. Mihun Taucu

26. Mihun Tomyam

27. Char Kuetiau

28. Kuetiau Daging Halia

29. Kuetiau Kung Fu

30. Kuetiau Ladna