Senangnya Memasak Puding & Dessert (Edisi Kedua)
oleh Chef Hanieliza


Versi Cetak

RM6.50

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 7.50
Format: Paperback
Saiz: 5.5"x 8.5"

ISBN-13: 978-967-411-232-5

Tarikh Terbit: 8 Apr 2014

Jumlah Muka Surat: 64


Versi eBook

Belum Terbit


Buku resipi Senangnya Memasak Mi, Mihun & Kuetiau ini menghidangkan 23 resipi Puding, Dessert dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.

1. Triffle
2. Dadih Strawberi
3. Smootie Strawberi
4. Agar-agar Santan
5. Puding Marble
6. Puding sagu
7. Puding Cendol
8. Puding Nanas
9. Puding Coklat
10. Puding Jagung
11. Puding lapis
12. Puding Roti
13. Puding Roti Laici
14. Puding Laici Dangdut
15. Puding Buah Pic
16. Puding Buah Sos Oren
17. Puding Lapis Nescafe
18. Puding Permata Nescafe
19. Puding Roti Karamel
20. Puding Sekelip Mata
21. Puding Warna-warni
22. Puding Jagung Lapis Biskut
23. Puding Karamel Gula Hangus
24. Puding Cendol
25. Puding Nanas
26. Puding Coklat
27. Puding Permata Nescafe
28. Puding Roti Karamel
29. Puding Sekelip Mata
30. Puding Warna-warni