Senangnya Memasak Sayur (Edisi Kedua)
oleh Chef Hanieliza


Versi Cetak

RM 6.5

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 7.5
Format:
Saiz: 5.5"x 8.5"

Jumlah Muka Surat: 64

ISBN-13: 978-967-411-230-1

Tarikh Terbit: 7 Apr 2014

PTS Publishing House


Versi eBook

RM 5.90


Buku resipi Senangnya Memasak Sayur ini menghidangkan 23 resipi ayam dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.
  1.  
      1. Asam Rebus Keladi

      2. Brokoli Goreng

      3. Buncis Goreng

      4. Goreng Tauge Kasar

      5. Kacang Bendi Goreng

      6. Kangkung Goreng Belacan

      7. Kubis Goreng

      8. Nanas Tumis Air

      9. Pajeri Nanas

      10. Peria Goreng Lada Hitam

      11. Peria Masak Taucu

      12. Rendang Nangka

      13. Sup Cendawan

      14. Tempoyak Daun-daun

      15. Terung Goreng

      16. Tumis Bayam

      17. Lemak Cili Api Jantung Pisang

      18. Lemak Cili Api Rebung

      19. Lemak Cili Api Pisang Muda

      20. Lemak Cili Api Pucuk Paku

      21. Masak Lemak Petola

      22. Masak Lemak Sayur Campur

      23. Masak Lemak Labu Kuning

      24. Nanas Tumis Air

      25. Pajeri Nanas

      26. Peria Goreng Lada Hitam

      27. Peria Masak Taucu

      28. Rendang Nangka

      29. Sup Cendawan

      30. Tempoyak Daun-daun

Buku Berkaitan

Berita

Resipi Sajian Terbaik: Masakan Barat dan Laut

Penggemar masakan barat dan laut? Ini masanya untuk anda mencuba teknik mudah dan ringkas dalam... Selanjutnya»


Errata