Artikel

Adobe Photoshop dan berus ajaib @ PBAKL 2012

oleh Abdul Hakim Khairuddin pada 22 Apr 2012

Bagi kita yang sebelum ini hanya sekadar mencuba sendiri alatan perisian Adobe Photoshop, pasti akan berasa gembira dengan keputusan yang kita dapat hasil daripada teknik cuba-cuba itu.

Namun, dengan memiliki buku berjudul Adobe Photoshop dan berus ajaib ini, sudah pasti kita akan lebih banyak mengetahui maklumat dan cara-cara yang lebih mudah dan pastinya akan membuahkan hasil grafik yang kelihatan lebih menarik.

Buku 100 peratus halaman bewarna ini dilihat dapat membantu dalam lebih memahami jenis fungsi kegunaan dan teknik yang ditunjukkan. Selain disertakan dengan objek sebagai gambaran contoh, kita dapat lihat perbezaan dengan lebih jelas dan terang disusuli teknik yang berbeza yang digunakan.

Dengan tunjuk ajar satu persatu yang diberikan, sudah pasti membuatkan kerja anda kita lebih mudah.

Buku terbitan PTS Net media ini dilihat dapat membantu kita untuk lebih mengetahui teknik dalam menghasilkan gambar grafik yang lebih cantik. Untuk maklumat lanjut, sila klik buku di bawah. Juga boleh dapatkan di Arena Buku PTS 2012 di Dewan Tun Hussien Onn, PWTC bermula 27 April hingga 6 Mei 2012.

 

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024