Artikel

HARI TERAKHIR Promosi Separuh Harga dan 69% di Bookcafe.com.my

oleh Bookcafe.com.my pada 22 Jan 2018

Promosi separuh harga - Diskaun 50% untuk sembilan (9) tajuk buku bakal berakhir pada hari ini pukul 11.59 malam ini. Buku Atlas Perang Salib yang ditawarkan diskaun 69% (RM25) dari harga asal RM65 juga akan berakhir pada malam ini.

Diskaun 50% bookcafe

9 tajuk buku yang ditawarkan termasuklah buku dari penulis popular, Hilal Asyraf- Dosa dan Insan, 40 Hadis Palsu dan Lemah Popular, Memulakan Bisnes Sendiri dari Puan Ainon Mohd, Buku Resipi: Resipi Alergi dan Idea Bekal ke Pejabat Menu Barat.

Kesemua buku-buku yang ditawarkan ini berharga serendah RM7.00 hingga RM17.50 sahaja. Diskaun 50% ini sudah bermula sejak 18 januari lagi dan akan berakhir pada malam ini.

Selain itu, buku Iqra At-Taisir: Cara Mudah Baca Quran, Fahami Bacaan dalam Solatmu, Fiqh Kewangan Islam karya Dr. Zaharuddin Abd Rahman dan Amlan & Doa Kesukaan Nabi Muhammad juga tersenarai dalam 9 tajuk buku yang ditawarkan 50% diskaun di Bookcafe.com.my.

Atlas perang salib

Paling istimewa, buku Atlas Perang Salib yang berharga RM65 dijual dengan harga RM25 sahaja sepanjang promosi ini diadakan. Buku Atlas Perang Salib dengan saiz yang besar, kulit buku yang keras dan halaman yang berwarna dengan kualiti kertas menjadi buku yang paling isitmewa dalam kategori promosi kali ini.

Anda tidak boleh terlepas untuk dapatkan kesemua buku-buku yang ditawarkan di dalam senarai buku diskaun 50% dan juga buku Atlas Perang Salib. Klik di sini untuk memiliki.

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2020