Buku
100 Resipi Kek, Biskut, Manisan dan Kudapan
ISBN: 978-967-411-744-3
Kod Bar: 9789674117443
Muka Surat: 216
Saiz (inci):
Tarikh Terbit: 14 Apr 2016
Kategori: Biskut & Kek, Resipi
BISAC:
Imprint: PTS Publishing House
ISBN: 978-967-411-744-3
Kod Bar: 9789674117443
Muka Surat: 216
Saiz (inci):
Tarikh Terbit: 14 Apr 2016
Kategori: Biskut & Kek, Resipi
BISAC:
Imprint: PTS Publishing House
Karya ke 43 Chef Norzailina Nordin ini menjanjikan kelainan kerana di dalam buku ini mengandungi himpunan resipi kek, biskut, manisan dan kudapan. Pembaca tidak perlu tercari-cari resipi yang diperlukan di dalam buku-buku yang berlainan. Di samping itu Chef Norzailina juga menggunakan bahan-bahan yang ringkas dan mudah didapati. Penyediaan yang disertakan dengan gambar langkah demi langkah dapat membantu pembaca menyediakan resipi yang diidamkan.
Selamat mencuba!
Resipi Kek
1. Kek Batik Moka
2. Kek Lapis Pelangi
3. Kek Kelapa
4. Kek Kukus Kurma
5. Kek Coklat Moist
6. Kek Marmar Mudah
7. Kek Cawan Coklat
8. Kek Oren
9. Kek Span
10. Kek Tanpa Telur
Resipi Biskut
1. Biskut Coklat Badam
2. Biskut Badam
3. Biskut Shortbread
4. Biskut Coklat Urai
5. Biskut Roda Trio
6. Biskut Suji Mudah
7. Biskut Bijan
8. Biskut Bunga
9. Biskut Susu
10. Biskut Seroja