Buku

100 Resipi Kek, Biskut, Manisan dan Kudapan

oleh Chef Norzailina Nordin

RM 27.00 / RM 30.00Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak

Tiada lagi ulang cetak

Beli Versi Ebook

ISBN: 978-967-411-744-3

Kod Bar: 9789674117443

Muka Surat: 216

Saiz (inci):

Tarikh Terbit: 14 Apr 2016

Kategori: Biskut & Kek, Resipi

BISAC:

Karya ke 43 Chef Norzailina Nordin ini menjanjikan kelainan kerana di dalam buku ini mengandungi himpunan resipi kek, biskut, manisan dan kudapan. Pembaca tidak perlu tercari-cari resipi yang diperlukan di dalam buku-buku yang berlainan. Di samping itu Chef Norzailina juga menggunakan bahan-bahan yang ringkas dan mudah didapati. Penyediaan yang disertakan dengan gambar langkah demi langkah dapat membantu pembaca menyediakan resipi yang diidamkan. 

Selamat mencuba!

Resipi Kek

1. Kek Batik Moka

2. Kek Lapis Pelangi

3. Kek Kelapa

4. Kek Kukus Kurma

5. Kek Coklat Moist

6. Kek Marmar Mudah

7. Kek Cawan Coklat

8. Kek Oren

9. Kek Span

10. Kek Tanpa Telur

Resipi Biskut

1. Biskut Coklat Badam

2. Biskut Badam

3. Biskut Shortbread

4. Biskut Coklat Urai 

5. Biskut Roda Trio

6. Biskut Suji Mudah

7. Biskut Bijan

8. Biskut Bunga

9. Biskut Susu

10. Biskut Seroja

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024