Buku
5 Bahan dalam 1 Menu
ISBN: 978-967-411-464-0
Kod Bar: 9789674114640
Muka Surat: 104
Saiz (inci):
Saiz (cm):
Tarikh Terbit: 2 Mar 2015
Kategori: Biskut & Kek, Resipi
BISAC:
Imprint: PTS Publishing House
ISBN: 978-967-411-464-0
Kod Bar: 9789674114640
Muka Surat: 104
Saiz (inci):
Saiz (cm):
Tarikh Terbit: 2 Mar 2015
Kategori: Biskut & Kek, Resipi
BISAC:
Imprint: PTS Publishing House
Gabungan 46 resipi yang pasti membuat pembaca tidak sabar untuk memasak. Tanpa menggunakan bahan yang banyak, buku ini dapat memberikan idea dalam penyediaan menu harian.
Salad sotong rangup
Bebola ubi kayu dan tauhu
Jejari ayam berbijan
Scampi udang
Tauhu bakar kuah kacang
Jejari ikan
Jemput- jemput tauhu
Tartlet roti ketam berkeju
Magele
Sup cendawan berkrim
Sup ayam berkrim
Sup kacang kuda
Chowder jagung ringkas
Sup ketam masakan cina
Sup sayur india
Nasi bubur ayam mudah
Nasi pekan nanas
Nasi goreng kampung
Sizzling mi mutiara
Mihun goreng taucu
Pasta ayam berkeju
Makaroni dengan sos alfredo
Daging goreng ketumbar nenda
Singgang daging kelantan
Ikan bawal masak sambal tomato
Lemak sotong berinti
Kerang goreng sambal petis
Masak lemak ikan kering dan nanas
Sup suun fucuk campur bonda
Ketam masak telur asin
Simple meatloaf
Solok lada kb
Roulet chicken
Tiramisu ais krim mudah
Puding jeli mangga
Lengkong santan ros
Bubur tropika
Lompat tikam cik siti wan kembang
Roti john
Cendawan tiram goreng
Snak crab stick
Tempe goreng rangup
Jejari crack stick
Sari pic bersoda
Air coklat superb panas
Teh khasmir