Buku

5 Bahan dalam 1 Menu

oleh Chef Fazalina

RM 15.00 / RM 17.00Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak

Tiada lagi ulang cetak

Beli Versi Ebook

ISBN: 978-967-411-464-0

Kod Bar: 9789674114640

Muka Surat: 104

Saiz (inci):

Saiz (cm):

Tarikh Terbit: 2 Mar 2015

Kategori: Biskut & Kek, Resipi

BISAC:

Gabungan 46 resipi yang pasti membuat pembaca tidak sabar untuk memasak. Tanpa menggunakan bahan yang banyak, buku ini dapat memberikan idea dalam penyediaan menu harian.

  1. Salad sotong rangup

  2. Bebola ubi kayu dan tauhu

  3. Jejari ayam berbijan

  4. Scampi udang

  5. Tauhu bakar kuah kacang

  6. Jejari ikan

  7. Jemput- jemput tauhu

  8. Tartlet roti ketam berkeju

  9. Magele

  10. Sup cendawan berkrim

  11. Sup ayam berkrim

  12. Sup kacang kuda

  13. Chowder jagung ringkas

  14. Sup ketam masakan cina

  15. Sup sayur india

  16. Nasi bubur ayam mudah

  17. Nasi pekan nanas

  18. Nasi goreng kampung

  19. Sizzling mi mutiara

  20. Mihun goreng taucu

  21. Pasta ayam berkeju

  22. Makaroni dengan sos alfredo

  23. Daging goreng ketumbar nenda

  24. Singgang daging kelantan

  25. Ikan bawal masak sambal tomato

  26. Lemak sotong berinti

  27. Kerang goreng sambal petis

  28. Masak lemak ikan kering dan nanas

  29. Sup suun fucuk campur bonda

  30. Ketam masak telur asin

  31. Simple meatloaf

  32. Solok lada kb

  33. Roulet chicken

  34. Tiramisu ais krim mudah

  35. Puding jeli mangga

  36. Lengkong santan ros

  37. Bubur tropika

  38. Lompat tikam cik siti wan kembang

  39. Roti john

  40. Cendawan tiram goreng

  41. Snak crab stick

  42. Tempe goreng rangup

  43. Jejari crack stick

  44. Sari pic bersoda

  45. Air coklat superb panas

  46. Teh khasmir

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024