Buku

Kerjaya Dalam Bidang Perhotelan

RM 18.00 / RM 21.00Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak
Bookcafe Shopee Lazada

ISBN: 978-983-3585-98-4

Muka Surat: 172

Saiz:

Tarikh Terbit: 15 Mar 2007

Terkini, lengkap dan relevan sebagai panduan kerjaya serta rujukan para guru, kaunselor, pelajar dan ibu bapa.

Isi Kandungan

Prakata vii

Bab 1 Pengenalan

Bab 2 Eksekutif Housekeeper

Bab 3 Pengarah Makanan dan Minuman

Bab 4 Pengarah Sumber Manusia

Bab 5 Eksekutif Chef

Bab 6 Pengarah Kewangan

Bab 7 Pengurus Front Office

Bab 8 Pengarah Keselamatan

Bab 9 Pengurus Katering

Bab 10 Pengurus Pemasaran

Bab 11 Pengurus Pembelian

Bab 12 Chef De Partie (Dapur Melayu)

Bab 13 Demi Chef

Bab 14 Pembantu Garde-Manger Chef

Bab 15 Chef Pastri

Bab 16 Senior Sous Chef

Bab 17 Penyelia Bankuet

Bab 18 Pramusaji Bankuet

Bab 19 Penyelia Restoran I

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2021