Puaka Kafe Hipster
oleh CikPuan Fifi, Mira Ishak, Sabrina Ismail


Versi Cetak

RM 10

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 12
Format:
Saiz: 4.5"x7.25"

Jumlah Muka Surat: 128

ISBN-13: 978-967-369-407-5

Tarikh Terbit: 13 Mar 2019

PenerbitX


Versi eBook

RM 9


Langkah Aziz mati serta-merta apabila terlihat seorang wanita sedang berdiri di hadapan mesin taip antik di dalam kafe itu. Aziz hairan kerana tiada sesiapa di dalam ruang makan kafe ini sebentar tadi melainkan dirinya seorang sahaja. Dia memandang sekilas ke pintu masuk. Loceng yang ada di pintu itu pasti akan berbunyi setiap kali pintu dibuka. Tetapi, dia tidak mendengar apa-apa pun tadi.

“Saya minta maaf, puan. Kafe kami belum buka lagi.” Aziz cuba menegur. Wanita itu diam, tiada sebarang reaksi. Saat itu juga, mesin taip antik itu tiba-tiba menaip sendiri membuatkan Aziz tersentak dan perhatiannya teralih kepada mesin taip itu.

BEBASKAN AKU, AZIZ.

Aziz menelan liur, dan wanita itu tiba-tiba menoleh kepadanya dengan wajah kering merekah yang pucat dan mata yang terbeliak besar!

Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya.

1) Pusara Pusaka - Sabrina Ismail

2) Warkah untuk Rafeah - Mira Ishak

3) Pelaris Uwan Besah - CikPuan Fifi

Buku Berkaitan

Berita


Errata