Buku
Resipi Ayam Istimewa - Resipi Kontemporari
ISBN: 978-967-411-081-9
Kod Bar: 9789674110819
Muka Surat: 48
Saiz (inci):
Saiz (cm):
Tarikh Terbit: 14 Nov 2012
Kategori: Hidangan Kontemporari, Resipi
BISAC:
Imprint: PTS Publishing House
ISBN: 978-967-411-081-9
Kod Bar: 9789674110819
Muka Surat: 48
Saiz (inci):
Saiz (cm):
Tarikh Terbit: 14 Nov 2012
Kategori: Hidangan Kontemporari, Resipi
BISAC:
Imprint: PTS Publishing House
Chef Fazalina Ismail muncul juara dalam Pertandingan Akhir Chef Selebriti Berita Harian 2011 dengan menampilkan sajian asli ala kontemporari. Penulis jemputan ruangan masakan di Majalah RATU dan Berita Harian ini aktif menyertai pertandingan memasak anjuran Nestle, Maggi, Rempah Mak Dara, Adabi, dan banyak lagi. Sebelum ini, beliau pernah berkhidmat sebagai chef di beberapa buah hotel di Malaysia. Bakat dalam bidang masakan diwarisi daripada keluarga sebelah ibu beliau. Bakat sejak kecil ini akhirnya menarik minat beliau bagi berkongsi resipi melalui Siri Resipi Kontemporari.