Buku ini adalah himpunan 40 resipi kek lapis Sarawak moden dan tradisional yang dimasak menggunakan kaedah bakar dan kukus. Resipi-resipi ini dihasilkan oleh Noy Yullan yang berasal daripada Sarawak. Beliau begitu teliti dalam menghasilkan setiap resipi kek lapis Sarawak. Resipi-resipi yang beliau hasilkan boleh dilihat di FB dan Ig Noy Yullan.
Kek Bakar
-
Diva
-
Idola
-
Coklat Cheese
-
Masam Manis
-
Harimau Malaya (Chese, Oren, Coklat)
-
Tembikai Cheese
-
Siakap Keli (Lemon, Oreo, Coklat)
-
Cadbury
-
Mint, Coklat, dan Cheese.
-
Mutiara Kasih
-
Oreo Cheese
-
Tropika
-
Tuan Anas Mikael
-
Rainbow Cheese
-
Ppali-Ppali
-
Coco Pie
-
Strawberi Bintik
-
Songket Sarawak
-
Horlick Cheese
-
Abang Jebat
-
Evergreen Papermint
-
Keladi Cheese
-
Cheese Bintik
-
Nana Tanjung (Bercorak)
Kek Kukus
-
Lapis Pandan Papermint
-
Belacan
-
Holiday Inn 90-An
-
Kelasi
-
Internet
-
Lumut Almond
-
Siti Aishah
-
Esoklah Diet
-
Dangdut Star
-
Coklat Cheese Kukus Mudah
-
Lumut Cheese Sakura
-
Koko Horlicks
-
Pilih Kasih
-
Ombre
-
Finding Dory
-
Semanis Honey
Akan Terbit