Buku
Resipi Kontemporari : Aneka Biskut
ISBN: 978-967-411-141-0
Kod Bar: 9789674111410
Muka Surat: 48
Saiz (inci):
Saiz (cm):
Tarikh Terbit: 24 Jun 2013
Kategori: Hidangan Kontemporari, Resipi
BISAC:
Imprint: PTS Publishing House
ISBN: 978-967-411-141-0
Kod Bar: 9789674111410
Muka Surat: 48
Saiz (inci):
Saiz (cm):
Tarikh Terbit: 24 Jun 2013
Kategori: Hidangan Kontemporari, Resipi
BISAC:
Imprint: PTS Publishing House
Chef Fazalina Ismail muncul juara dalam Pertandingan Akhir Chef Selebriti Berita Harian 2011 dengan menampilkan sajian asli ala kontemporari. Penulis jemputan ruangan masakan di Majalah RATU dan Berita Harian ini aktif menyertai pertandingan memasak anjuran Nestle, Maggi, Rempah Mak Dara, Adabi, dan banyak lagi. Sebelum ini, beliau pernah berkhidmat sebagai chef di beberapa buah hotel di Malaysia. Bakat dalam bidang masakan diwarisi daripada keluarga sebelah ibu beliau. Bakat sejak kecil ini akhirnya menarik minat beliau bagi berkongsi resipi melalui Siri Resipi Kontemporari.
- Coklat Cup Ria - Biskut Karamel Delight - Coklat Kurma Dubai - Cornflakes Madu Tiga - Coklat Tart Strawberi Jem - Biskut Almond Stripe - Biskut Jakarta - Biskut Peanut Butter - Biksut Kelapa Coklat Urai - Semperit Bonda - Biskut Udang Daun Kari - Biskut Kulit Kayu Manis - Biskut Cream Cheese - Biskut Puteri Manja - Delima Mekar - Biskut Tulip - Biskut Swirl Kekacang - Biskut Rock Bun - Blueberry Cheese Tart - Biskut Herba - Biskut Nestum Coklat Cip