Buku

Resipi Kontemporari : Pasta Masa Kini

oleh Chef Fazalina

RM 5.50 / RM 6.50Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak
Bookcafe Shopee Lazada

ISBN: 978-967-411-191-5

Muka Surat: 48

Saiz: 5.5x8.5

Tarikh Terbit: 18 Dec 2013

Chef Fazalina Ismail muncul juara dalam Pertandingan Akhir Chef Selebriti Berita Harian 2011 dengan menampilkan sajian asli ala kontemporari. Penulis jemputan ruangan masakan di Majalah RATU dan Berita Harian ini aktif menyertai pertandingan memasak anjuran Nestle, Maggi, Rempah Mak Dara, Adabi, dan banyak lagi. Sebelum ini, beliau pernah berkhidmat sebagai chef di beberapa buah hotel di Malaysia. Bakat dalam bidang masakan diwarisi daripada keluarga sebelah ibu beliau. Bakat sejak kecil ini akhirnya menarik minat beliau bagi berkongsi resipi melalui Siri Resipi Kontemporari.

Spageti carbornara Itali
Pasta Ayam Thai
Makaroni Goreng Ria
Pasta Udang Pedas
Pasta Ayam dengann Sos Cendawan Berkrim
Linguini dengan Sos Kepah
Spageti Napolitan
Makaroni Beriani Bakar Istimewa
Pasta Vegetarian
Pasta Siput Ala Mamak
Sup Tomato Conchiglioni
Tomyam Udang From Angel
Homemade Ravioli
Ravioli dengan Sos Ketam Berkrim
Mac N Cheese
Sup Minestrone
Pasta Spiral Goreng Taucu
Spageti dengan Bebola Daging
Sup Tulang dengan Makaroni
Pasta Kerang Bakar Mudah
Kerabu Pasta Penn Ala Nyonya Melaka

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024