Buku

Senangnya Memasak Kambing (Edisi Kedua)

oleh Chef Hanieliza

RM 6.50 / RM 7.50Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak

Tiada lagi ulang cetak

ISBN: 978-967-411-265-3

Kod Bar: 9789674112653

Muka Surat: 64

Saiz (inci):

Saiz (cm):

Tarikh Terbit: 9 Jun 2014

Kategori: Resipi

BISAC:

Buku resipi Senangnya Memasak Kambing ini menghidangkan 23 resipi kambing dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.

7 Resipi Baru

1. Asam Pedas Kambing

2. Bamia Kambing

3. Beriani Kambing

4. Dalca Kambing

5. Kambing Goreng Jintan

6. Kambing Masak Merah

7. Kari Kambing

Resipi Sedia Ada

8. Kurma Kambing

9. Kambing Masak Lada Hitam

10. Kuzi Kambing

11. Stew Kambing

12. Singgang Kambing

13. Rendang Kambing

14. Kambing Goreng Cili Api

15. Sup Tulang Merah

16. Kambing Masak Ketumbar

17. Kambing Goreng Serai

18. Kambing Massala

19. Keema Kambing

20. Kambing Kismis

21. Tomyam Kambing

22. Kambing Goreng Serai

23. Gulai Tumis Darat Kambing

24. Kambing Goreng Serai

25. Kari Kambing

26. Sup Tulang Merah

27. Kambing Masak Ketumbar

28. Keema Kambing

29. Kambing Kismis

30. Beriani Kambing

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (198801006125) © 2000 - 2025