Buku

Senangnya Memasak Makanan Laut (Edisi Kedua)

oleh Chef Hanieliza

RM 6.50 / RM 7.50Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak

Tiada lagi ulang cetak

ISBN: 978-967-411-262-2

Muka Surat: 64

Saiz: 5.5x8.5

Tarikh Terbit: 9 Jun 2014

Kategori: Resipi

Buku resipi Senangnya Memasak Makanan Laut ini menghidangkan 23 resipi makanan laut dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.

     7 Resipi Baru

  1. Siput Sedut Masam Manis

  2. Kerang Masak Kicap

  3. Kerang Pedas

  4. Ketam Masam Manis

  5. Kupang Goreng

  6. Lala Goreng

  7. Kupang Masak Lemak Cili Api

    Resipi Sedia Ada

  8. Udang Masak Lemak Cili Api

  9. Udang Masak Tempyak

  10. Rendang Kupang

  11. Singgang Sotong

  12. Sotong Bakar Bersambal

  13. Sotong Goreng Berempah

  14. Sotong Goreng Tomyam

  15. Sotong Masak Lada Hitam

  16. Sotong Sumbat Masam Manis

  17. Tomyam Campur

  18. Udang Kesturi

  19. Udang Lemon

  20. Udang Masala

  21. Udang Goreng Rangup

  22. Udang Masam Manis

  23. Lala Goreng

  24. Kerang Pedas

  25. Siput Sedut Masak Lemak

  26. Ketam Masak Lada Hitam

  27. Sup Ketam

  28. Rendang Kerang

  29. Singgang Sotong

  30. Kerang Masak Kicap

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024