Buku

Senangnya Memasak Puding & Dessert (Edisi Kedua)

oleh Chef Hanieliza

RM 6.50 / RM 7.50Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak

Tiada lagi ulang cetak

ISBN: 978-967-411-232-5

Kod Bar: 9789674112325

Muka Surat: 64

Saiz (inci):

Saiz (cm):

Tarikh Terbit: 8 Apr 2014

Kategori: Resipi

BISAC:

Buku resipi Senangnya Memasak Mi, Mihun & Kuetiau ini menghidangkan 23 resipi Puding, Dessert dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.

1. Triffle
2. Dadih Strawberi
3. Smootie Strawberi
4. Agar-agar Santan
5. Puding Marble
6. Puding sagu
7. Puding Cendol
8. Puding Nanas
9. Puding Coklat
10. Puding Jagung
11. Puding lapis
12. Puding Roti
13. Puding Roti Laici
14. Puding Laici Dangdut
15. Puding Buah Pic
16. Puding Buah Sos Oren
17. Puding Lapis Nescafe
18. Puding Permata Nescafe
19. Puding Roti Karamel
20. Puding Sekelip Mata
21. Puding Warna-warni
22. Puding Jagung Lapis Biskut
23. Puding Karamel Gula Hangus
24. Puding Cendol
25. Puding Nanas
26. Puding Coklat
27. Puding Permata Nescafe
28. Puding Roti Karamel
29. Puding Sekelip Mata
30. Puding Warna-warni

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (198801006125) © 2000 - 2025