Shootz! #3 - Cabaran Seorang Jaguh
oleh Reja


Versi Cetak

RM 6.9

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 7.9
Format:
Saiz: 5.5 x 8

Jumlah Muka Surat: 112

ISBN-13: 978-967-0142-06-7

Tarikh Terbit: 22 Nov 2010

PTS Publishing House


Versi eBook

Masa yang dinantikan sudah tiba!

Pasukan bola baling sekolah Sri Pangsun akan bertanding bagi memastikan hidup mati pasukan mereka.

Namun, ketika perlawanan hampir bermula, pemain harapan mereka, Kayroll masih belum muncul di gelanggang. Ditambah pula, ada ahli dalam pasukan berasa tidak tenang pada hari perlawanan itu.

ke manakah Kayroll menghilang? Apakah yang membuatkan ada orang dalam pasukan bola baling Sekolah Sri Pangsun berasa tidak tenang?

Masa yang dinantikan sudah tiba! Pasukan bola baling sekolah Sri Pangsun akan bertanding bagi memastikan hidup mati pasukan mereka. Namun, ketika perlawanan hampir bermula, pemain harapan mereka, Kayroll masih belum muncul di gelanggang. Ditambah pula, ada ahli dalam pasukan berasa tidak tenang pada hari perlawanan itu. ke manakah Kayroll menghilang? Apakah yang membuatkan ada orang dalam pasukan bola baling Sekolah Sri Pangsun berasa tidak tenang?

Buku Berkaitan

Berita

Komik-M Menggegar Carrefour

Kini Komik-M menggegarkan Carrefour. PTS Media Group melalui PTS Edar bekerjasama dengan Pasaraya Carrefour mengadakan... Selanjutnya»

Jauhi Sikap Mementingkan Diri: Shootz! #5: Aku Mahu Menang!

Komik Shootz! #5: Aku Mahu Menang! mengisahkan Surfian seorang kapten bola baling yang sangat pentingkan... Selanjutnya»


Errata