Buku

The Art of Becoming a Content Creator

oleh Kionz. C

RM 35.00 / RM 38.00Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak
Bookcafe Shopee Lazada
Beli Versi Ebook
 

ISBN: 978-967-369-773-1

Muka Surat: 192

Saiz: 5.3x7.6

Tarikh Terbit: 18 Dec 2023

Imprint: PutehPress

Dalam era media baharu, dunia telah menyaksikan kebangkitan pekerjaan sebagai content creator atau pencipta kandungan. Content creator bukan lagi sekadar hobi semata-mata, sebaliknya telah menjadi satu kerjaya yang dihargai dan sentiasa dicari. Banyak syarikat dan pengasas kini berlumba-lumba mencari bakat-bakat content creator dan live host, dengan tawaran bayaran yang menarik, seperti yang dapat kita lihat di Facebook Group dan LinkedIn.

Apa yang akan dapat pelajari melalui buku ini?

● Terokai definisi sebenar di sebalik gelaran content creator dan sebab content creator menjadi begitu penting dalam era digital kini.

● Pendedahan rahsia di sebalik kejayaan seorang content creator dan faktor yang membezakannya dengan content creator yang lain.

● Ikuti langkah demi langkah, dari tahap asas hingga ke tahap mahir, untuk memahami dan menguasai kemahiran yang diperlukan dalam penciptaan kandungan yang berkualiti.

● Belajar strategi dan teknik untuk menjana pendapatan yang lumayan sebagai seorang content creator.

● Tip dan trik untuk meningkatkan potensi kandungan anda menjadi viral dan ditonton oleh jutaan khalayak.

Jadilah sebahagian daripada revolusi digital. Biarkan “The Art of Becoming a Content Creator” memandu anda menerokai rahsia dan muslihat untuk menjadi seorang content creator yang berjaya.

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024