Ebook

40 Resipi Kek Lapis Sarawak
E-ISBN: 978-967-481-081-8
Tarikh Terbit: 20 Jun 2017
E-ISBN: 978-967-481-081-8
Tarikh Terbit: 20 Jun 2017
Buku ini adalah himpunan 40 resipi kek lapis Sarawak moden dan tradisional yang dimasak menggunakan kaedah bakar dan kukus. Resipi-resipi ini dihasilkan oleh Noy Yullan yang berasal daripada Sarawak. Beliau begitu teliti dalam menghasilkan setiap resipi kek lapis Sarawak. Resipi-resipi yang beliau hasilkan boleh dilihat di FB dan Ig Noy Yullan.
Kek Bakar
Diva
Idola
Coklat Cheese
Masam Manis
Harimau Malaya (Chese, Oren, Coklat)
Tembikai Cheese
Siakap Keli (Lemon, Oreo, Coklat)
Cadbury
Mint, Coklat, dan Cheese.
Mutiara Kasih
Oreo Cheese
Tropika
Tuan Anas Mikael
Rainbow Cheese
Ppali-Ppali
Coco Pie
Strawberi Bintik
Songket Sarawak
Horlick Cheese
Abang Jebat
Evergreen Papermint
Keladi Cheese
Cheese Bintik
Nana Tanjung (Bercorak)
Kek Kukus
Lapis Pandan Papermint
Belacan
Holiday Inn 90-An
Kelasi
Internet
Lumut Almond
Siti Aishah
Esoklah Diet
Dangdut Star
Coklat Cheese Kukus Mudah
Lumut Cheese Sakura
Koko Horlicks
Pilih Kasih
Ombre
Finding Dory
Semanis Honey