Ebook

Hari-Hari Bersama Miyu

oleh Natasha Mazya

RM 39.00
Versi eBook

Juga boleh didapati dalam versi cetak

E-ISBN: 9789673698592

Tarikh Terbit: 24 May 2024

Imprint: Bookiut

Alami dunia kucing boleh berbicara!

Miyu si kucing jingga yang gebu dan manja memerlukan perhatian secukupnya daripada Natalia dan Zafran. Mujur dengan teknologi VOCOLLA, haiwan jalanan dan peliharaan seperti Miyu kini mampu berbalas kata dengan manusia.

Namun, dek kesibukan kerja, Natalia dan Zafran tidak banyak meluangkan masa dengan kucing kesayangan mereka sehingga membuatkan Miyu berasa sunyi dan jemu. Hanya siri animasi adiwira Belang Hulubalang sahaja yang dapat mengisi waktu lapang si kucing itu.

Tanpa diketahui Natalia dan Zafran, Yara, si pari-pari kecil muncul sebagai peneman Miyu. Dengan kuasa sakti, Yara setia membantu dan melindungi Miyu ketika mereka mengembara di dunia luar. Selain menghilangkan bosan, Miyu yang terpengaruh dengan adiwira kegemarannya, nekad untuk membantu haiwan-haiwan jalanan yang dilanda kesusahan.

lkuti perjalanan Miyu yang penuh kejutan dalam menyelami pelbagai aspek kehidupan bersama Yara. Dari kaca mata seekor kucing, kasih sayang dan penghargaan sesama makhluk membawa suatu makna baharu buat Miyu.

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024