Memasak Sehebat Chef - Sup
oleh Chef Zul, Chef Dzul


Versi Cetak

RM5.50

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 6.50
Format: Trade Book

ISBN-13: 978-967-5564-02-4

Tarikh Terbit: 25 Jan 2010

Jumlah Muka Surat: 48


Versi eBook

Belum Terbit


Memasak Sehebat Chef - Sup menampilkan 23 resipi sup pilihan dua orang chef berpengalaman. Buku ini mengandungi enam bonus tambahan seperti bahan-bahan yang mudah didapati gambar langkah demi langkah hidangan untuk berapa orang masa penyediaan kurang 30 minit masa memasak yang praktikal tip berguna berkaitan resipi.

1) Sup Sotong

2) Sup Belut

3) Sup Tauhu

4) Sup Kambing

5) Sup Ayam Kampung

6) Sup Ayam Endon

7) Sup Daging Cincang

8) Sup Telur

9) Sup Ikan

10) Sup Ikan Haruan

11) Sup Kaki Lembu

12) Sup Arnab Bidor

13) Sup Kailan dengan Udang

14) Sup Sayur Jannah

15) Sup Ketam Amirr

16) Sup Kentang Udini

17) Sup Kaki Ayam

18) Sup Kepala Ikan Pelotan

19) Sup Telur Puyuh

20) Sup Ekor

21) Sup Perut

22) Sup Cendawan dan Isi Ayam

23) Sup Bebola Ikan