Buku

Silat Warrior

oleh Sharina Elisa

RM 10.00 / RM 12.00Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak
Bookcafe Shopee Lazada
Beli Versi Ebook
 

ISBN: 978-967-369-625-3

Muka Surat: 144

Saiz: 5x7.5

Tarikh Terbit: 26 May 2022

Kategori: Novel Remaja

Imprint: Bookiut

Meen tidak memilih untuk menjadi pendiam tetapi terpaksa diam kerana apa yang terlintas dalam fikirannya tidak pernah sama dengan apa yang bibirnya lontarkan. Pada ketika mereka di sekeliling menuduhnya biadab, Kamarul bertindak memahami meski mereka tidak pernah sebulu.

Meen pernah memenangi pingat emas pada Kejohanan Silat Peringkat Negeri pada ketika usianya 12 tahun. Disebabkan insiden kecelakaan, Meen dihurung trauma. Dia menjauhkan diri dan enggan bersilat lagi. Bahkan, tegar membiarkan sahaja dirinya dibuli biarpun, tubuhnya disakiti.

Kamarul tidak betah membiarkan Meen tersungkur jatuh. Dia tidak mampu berpejam mata membiarkan Meen semakin jauh. Dia perlu lakukan sesuatu agar semangat Meen untuk beraksi di gelanggang kembali riuh.

Dia mungkin lebih hebat daripada abang. Maafkan saya sekali lagi. Saya tak cakap kosong. Kalau dulu, dia mungkin saingan saya tapi sekarang, serangannya seperti kilat. Sedar-sedar, lawan dah berada di atas tanah. Tersungkur tanpa orang tahu apa yang dah berlaku – Kamarul

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024