Dua Syurga dalam Hatiku
oleh Noorfadzillah Omar


Versi Cetak

RM 25

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM 28
Format:
Saiz: 4.5"x7.25"

Jumlah Muka Surat: 528

ISBN-13: 978-967-408-090-7

Tarikh Terbit: 12 Feb 2014

PTS Publishing House


Versi eBook

Kepulangan isteri tercinta, Nur Wardah ke pangkuan Ilahi membuatkan Engku Ashraf hilang arah. Pada ketika cinta mereka mula bersemi, Nur Wardah pergi tidak kembali lagi.

Ketiadaan Nur Wardah membuatkan Engku Ashraf mula sedar, hidupnya cinta bukan kerana harta. Harta dunia sama sekali tidak membawa bahagia, malah derita berpanjangan buat diri Engku Ashraf. Dek kerana harta, dirinya diracun hingga hampir meragut nyawanya.

Hidupnya cinta bukan kerana kepercayaan. Pada ketika hati Engku Ashraf terbuka bagi mencari pengganti Nur Wardah, dirinya dikhianati. Wanita yang paling dipercayainya rupa-rupanya menikamnya dari belakang.

Pada saat Engku Ashraf rebah dan tersungkur, kemunculan Ameesha menjadi penyelamat segala-galanya. Wanita seiras Wardah itu mengisi kekosongan hati Engku Ashraf yang sekian lama tidak berpenghuni. Saat mereka hampir disatukan, Suraya kembali hadir dan membuat onar demi melunaskan amarah yang sekian lama dipendam. Mampukah cinta Ameesha dan Engku Ashraf bersatu akhirnya?

.

Buku Berkaitan

Berita

Ketentuan Ilahi: Dua Syurga dalam Hatiku

Patah tumbuh, hilang berganti. Walaupun yang berganti pastinya tidak sama, namun ia mempunyai kelebihan yang... Selanjutnya»

Erti Cinta Sebenar: Hantaran Kasih Tuhan

Nur Wardah, namanya seindah wajahnya. Apabila memandangnya, mampu menggoyahkan keimanan si lelaki. Kecantikan bak bidadari,... Selanjutnya»


Errata