Buku

Mari Belajar Crochet

RM 13.00 / RM 15.00Sabah/Sarawak
Beli Versi Cetak

Tiada lagi ulang cetak

ISBN: 978-967-0142-69-2

Muka Surat: 72

Saiz (inci):

Tarikh Terbit: 28 Jun 2011

Kategori: Hobi & Kraf

Lina Aisah Binti Rahmat ataupun lebih dikenali sebagai Lina AR aktif menghasilkan kraf crochet dan kini beliau menghasilkan kraf crochet secara sepenuh masa. Malah hasil kraf tangannya sudah memasuki pasaran tempatan dan antarabangsa.

Beliau yang memiliki ijazah sarjana dalam bidang IT daripada UiTM. Mula berjinak dalam dunia crochet ataupun lebih dikenali dengan jahitan 1 jarum dengan menjahit topi crochet untuk anak sulung beliau, Dhiacoco. Bermula dari belajar kraf ini melalui buku kraf dan internet, kini anak kelahiran Kuala Lumpur ini berjaya menghasilkan patern kain crochet sendiri dan memasarkan hasil kreativitinya secara online di http://pinkyfrogshop.blogspot.com

Terbukti, minat yang mendalam terhadap jahitan crochet, memberi peluang kepada ibu kepada dua orang cahaya mata ini melebarkan hobi bermanfaatnya sebagai sumber pendapatan keluarga.

Miliki buku Jahitan Crochet (siri 1) ini bagi mencuba hobi baru yang menguntungkan. Semoga siri buku ini yang akan datang, lebih memberi inspirasi buat pembaca di luar sana menyedari DIY boleh menjana kewangan. Selamat bercrochet!

 

-

Hakcipta Terpelihara • PTS Media Group Sdn Bhd (173482-A) © 2000 - 2024