Padanya Ada Cinta
oleh Bahruddin Bekri


Versi Cetak

RM 15

Beli Online

Boleh juga dibeli di Kedai Buku PTS

Sabah/Sarawak: RM
Format:
Saiz: 6x9

Jumlah Muka Surat: 248

ISBN-13: 978-967-408-195-9

Tarikh Terbit: 21 Jan 2014

PTS Publishing House


Versi eBook

Kisah-kisah tentang orang biasa yang digubah menjadi cerita penuh inspirasi. Kisah-kisah yang mengangkat perjuangan, putus harapan, kecewa, duka, air mata, bahagia, tawa, dan juga senyuman.

Semua kisah itu terselit padanya suatu perkara, iaitu cinta daripada Tuhan untuk manusia. Cinta yang datang dalam pelbagai kisah. Kisah antara isteri biasa dan suami yang juga biasa-biasa. Kisah anak yang biasa dan ibu yang juga biasa-biasa. Kisah rakan-rakan yang biasa, kisah kekasih-kekasih yang biasa-biasa, dan banyak lagi watak yang biasa-biasa.

Kisah-kisah yang sederhana dan biasa, yang terkadang kita tidak sedari, dan terkadang kita tidak peduli, yang padanya ada cinta, lalu menjadikan kisah-kisah biasa ini, luar biasa.

-tiada-

Buku Berkaitan

Berita

Kenali Kehebatan Kuasa Cinta: Padanya Ada Cinta

Membaca blurbnya sahaja, hati sudah jadi lembut. ‘Untuk manusia, Tuhan tidak pernah memberi kisah yang... Selanjutnya»

Kasih Ibu: Menunggumu di Pintu Syurga

“Sayangilah anak kita semampu kita, kerana kita tidak tahu, siapa yang akan pergi dahulu, kita... Selanjutnya»

Mencari Bahagia: Padanya Ada Bahagia

Meneruskan tradisi buku Padanya Ada Cinta yang mengetengahkan kisah-kisah cinta yang indah, kemudian Padanya Ada... Selanjutnya»

Rahsia Kejayaan: Awaken the Giant Within

Merialisasikan impian menjadi kenyata merupakan satu kejayaan yang besar buat seseorang. Sudahkan anda bersedia? Awaken The... Selanjutnya»

Rahsia Jodoh: Bagaimana Akhirnya Aku Bernikah

Bahruddin Bekri jarang mengecewakan. Membawakan cerita-cerita penuh makna sejak buku seperti Lelaki Berkasut Merah, Penulis... Selanjutnya»

Keunikan Kisah Hidup: Trilogi Mat Despatch

Novel ini mempunyai daya tarikan tersendiri yang mampu melekatkan mata pembaca kepada penulisannya. Tidak percaya?... Selanjutnya»


Errata