Senangnya Memasak Mi, Mihun & Kuetiau (Edisi Kedua)
oleh


Versi eBook

RM5.90

e-ISBN:
978-967-411-243-1
Tarikh Terbit:
18 Aug 2014
Jumlah Muka Surat:
Kategori:
Resipi
Penerbit:
PTS Millennia Sdn Bhd

Buku resipi Senangnya Memasak Mi, Mihun & Kuetiau ini menghidangkan 23 resipi mi, mihun & kuetiau dan 7 resipi baru. Ia disertakan dengan gambar langkah demi langkah yang mudah dan praktikal. Resipi-resipi ini disediakan oleh Chef Hanieliza yang berpengalaman luas dalam bidang masakan. Hidangan yang disajikan bukan sahaja lazat, malah mudah dan cepat disediakan.

1.  Mihun Ladna

2.  Mihun Siam

3.  Kuetiau Daging

4.  Mi Gulung

5.  Mi Hongkong

6.  Mi Lidi Goreng

7.  Yi Mi Berkuah

8.  Mi Bandung

9.  Mi Calong

10.Mi Goreng Mamak

11. Mi Hailam

12. Mi Jawa

13. Mi Kari

14. Mi Padprik

15. Mi Segera Goreng

16. Mi Soto

17. Mi Suah Sup

18. Mi Udang

19. Mihun Bakso

20. Mihun Goreng

21. Mihun Goreng Cili Api

22. Mihun Singapura

23. Mihun Sup Ayam

24. Mihun Sup Utara

25. Mihun Taucu

26. Mihun Tomyam

27. Char Kuetiau

28. Kuetiau Daging Halia

29. Kuetiau Kung Fu

30. Kuetiau Ladna